19. turnir Senjskih vitezova

Taekwondo klub Motiv plus nastupio je u subotu, 9. lipnja na 19. turniru Senjskih vitezova sa četiri svoja člana.

Srebrom su se okitili Ivano Vukmirović, Matija Karić i Bartol Poljak. Prvi put je nastupila i mlađa kadetkinja Luna Bukaić koja je imala uspješan nastup za sjecanje iskustva, samo je izostala medalja.

Taekwondo klub Motiv plus nastupio je u subotu, 9. lipnja na 19. turniru Senjskih vitezova sa četiri svoja člana. Srebrom su se okitili Ivano Vukmirović, Matija Karić i Bartol Poljak. Prvi put je nastupila i mlađa kadetkinja Luna Bukaić koja je imala uspješan nastup za sjecanje iskustva, samo je izostala medalja.

Velika nepravda je zadesila njihovog drugog mlađeg kadeta, Ivana Vukmirovića, koji je svoje polufinale odradio jako pametno, ali je u finalu teško oštećen u dvije sudačke greške koje su usmjerile zlato prema njegovom protivniku.
Regularni dio borbe je završio 2:2, a trebao je završiti 4:0 za Ivana jer su oba boda bila pripisana protivniku kod nedozvoljenih radnji. I kod postojeće snimke na mobitelu nisu uvažili žalbu jer uređaj nije službeni pa je žalba bila odbijena iako je i više nego vidljivo nesportsko ponašanje protivnika.
Ulaskom u rundu za zlatni bod Ivano je bio aktivniji što nije nagrađeno osvajanjem te runde, a posljedično i zlatne medalje.

Na ovaj način je naučio da je nepravda moguća svugdje pa i u sportu, ali da treba uzdign

Copyright © 2024 Taekwondo klub Motiv Plus. All Rights Reserved.